Kroatien Uthyrning

Platsen att hyra och köpa från | Kroatien Uthyrning – Hus och lägenheter uthyres

Från ”Dobar dan!” till ”Dovidjenja!” med Kroatien Uthyrning, platsen att hyra och köpa från. Älskar du att resa och uppleva nya charmiga platser i främmande länder? Är du en person som trivs i trånga gränder där du kan känna historiens vingslag smattra längs de steniga väggarna? Uppskattar du spännande äventyr och gillar du att flanera med ditt sällskap i pittoreska stadsdelar som andas romantik. Då är det dags att du upptäcker Kroatien, den nya stjärnan på resehimlen.

Kroatien är ett resmål som tagit stora kliv framåt den senaste tiden och många är vi som fått lära oss små ord och fraser på kroatiska av den vänliga befolkningen. ”Dobar dan” betyder ”Goddag” och när du besökt Kroatien och ska resa hem är det troligt att du vill ta farväl med ”Dovidjenja!” (På återseende).

Kroatien – kärlek vid första ögonkastet

Det är ingen slump att vi valt Split och Dalmatien som vår huvudsakliga bas för att förmedla fastigheter i Kroatien. Vi kan helt enkelt inte tänka oss ett bättre land än Kroatien att bo i för en soltörstig svensk som alltid drömt om att flytta till solen. Att ha alla de bekvämligheter och tryggheter vi vant oss vid hemma i Sverige är ett plus.

Vi har i nuläget lokalt kontor i Arvika, Sverige samt en fastighetsmäklare i Primošten, Kroatien. Vår specialitet är att hitta bostäder som är en bra investering och som stiger i värde på sikt.

Om Kroatien Uthyrning

Kroatien Uthyrning

Sidan lanserades i September 2016 och vi samarbetar med en fastighetsmäklare som är bosatt i Primošten. Vår mäklare har ett stort kontaktnät och ett mycket gott rykte vilket är en stor fördel när man letar samarbeten.

Alla priser på anges i valutan Euro. Detta för att det underlättar för alla parter vid en affär. Ifall ni önskar se priset i svenska kronor kan ni använda er av en valutaomvandlare.

Grundaren är Damir Calusic och han är  uppvuxen i Arvika, Värmland och bor fortfarande kvar i staden. Damir Calusic är en utbildad webbutvecklare och har programmerat fram ett oändligt antal hemsidor och webshoppar under åren.

Damir har även startat upp ett antal egna projekt som till exempel Kroatien Uthyrning. Intresset för mäklar branschen har växt fram tack vare alla semestrar i Kroatien. Där såg Damir en potential inom uthyrning och försäljning av bostäder.

Är det något du undrar över lämna meddelande via kontaktformuläret och är det något som du helst vill ta över e-post så kontakta oss på info@kroatien-uthyrning.se. Märk väl dock att det inte är Damir som är mäklare. Den primära kontakten angående objekt sker via Damir som i sin tur tar kontakt med mäklaren.

Damir visar upp objekt från mäklaren i Kroatien och på så vis samarbetar dem. Köp av objekt sker alltid via mäklaren i Kroatien samt alla visningar osv. sker alltid av mäklaren i Kroatien.

Det är också Damir som granskar all e-post som skickas till denna sida, som förmedlar kontakten till mäklaren i Primošten. Damir är alltså spindeln i nätet tills ni anländer till landet. Där nere får ni träffa vår kroatiska mäklare som tar över och sköter allt.
Till toppen